• img

  SHMMQSH D-r PANÇE KARAGJOZOV

  Dituria është fuqi,dituria është pasuria më e madhe

  Zbulo më shumë
 • img

  Подобра едукативна средина

  Ги поставуваме темелите на новите кадри на идните професионални здравствени работници.

  Know More
 • img

  Проекти

  Преку разновидни проекти, постепено се искачуваме кон врвот.

  Know More

Për ne

SHMM e qytetit të Shkupit ,,Dr.Pançe Karagjozov,, ofron mësim arsimor profesional katërvjeçar në kuadër të drejtimit mjeksor, përmes stërvitjes për arritjen e njohurive nga lëndët e përgjithshme dhe profesionale, si dhe zbatimin e aftësive të arritura për punën praktike dhe aftësive në punën profesionale dhe arsimimin e mëtutjeshëm

PËRSE NE

Nxënësit

Nxënësit aktivisht marrin pjesë në aktivitete të ndryshme, të shumtën e të cilave e realizojnë me vetëiniciatvë

Profesorët më të mirë

Ofrojmë kuadër më të mirë të profesorëve,të cilët ligjeratat i mbajnë përmes mësimit interaktiv dhe janë në komunikim të plotë me nxënësit

Mësimi praktik

Mbahet në hapësirat e shkollës dhe në hapësirat e klinikave

Projektet

Marrja pjesë në ARSHMPRM në kategori të ndryshme, marrja pjesë në programe per këmbimin e nxënësve, projekte të ndryshme interne të shkollës